Το σύστημα που συνδυάζει την αξιοπιστία της Lovato με το χαμηλό κόστος εγκατάστασης. Τοποθετώντας σύστημα Lovato E-GO CNG στο όχημα σας αποκτάτε ένα ποιοτικό σύστημα με δυνατότητες που μόνο η Lovato δίνει σε συστήματα χαμηλότερου κόστους.
Είναι σχεδιασμένο για αυτοκίνητα έως 4 κυλίνδρους και τεχνολογίας έως EURO 6 με MFI ψεκασμό βενζίνης.Lovato e-go CNG

60% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιλέγοντας σύστημα Ε-GO φυσικού αερίου για την κίνηση του οχήματος σας, αποκτάτε οικονομία η οποία φτάνει το 60%, ένα σημαντικό κέρδος για κάθε προϋπολογισμό. Επίσης είναι ένα καύσιμο φιλικό προς το περιβάλλον καθώς κατά την καύση του παράγει μικρότερες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα.

Ο εγκέφαλος E-GO διαχειρίζεται το καύσιμο με δυνατότητα συνδυασμένου ψεκασμού Βενζίνης–Αερίου για την προστασία του κινητήρα.

Συνδυάζεται με εγχυτήρες τύπου ΕΡ και τον κορυφαίο σε απόδοση εξαερωτή RMJ C έως 190 HP

Διαθέτει αισθητήρα πίεσης και υποπίεσης για την καλύτερη αποτύπωση των παραμέτρων του οχήματος σας.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ

EGO ECU

Ο εγκέφαλος Ε-GO ενσωματώσει αποτελεσματικά τις λειτουργίες ενός συστήματος φυσικού αερίου για τη βέλτιστη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Διαθέτει όλα όσα χρειάζεται το αυτοκίνητο σας για να κινηθείτε οικονομικά και με ασφάλεια.

LIGHT SWITCH

Ο διακόπτης επιτρέπει στο χρήστη την εναλλαγή καυσίμου και υποδεικνύει την στάθμη του φυσικού αερίου στη δεξαμενή.

EP INJECTORS

Καθοδηγούνται από τον εγκέφαλο για να ψεκάζουν την απαιτούμενη ποσότητα καυσίμου ανά κύλινδρο. Τα μπεκ ΕP επισκευάζονται ανα 30.000 χλμ.

PTM SENSOR

Ο Αισθητήρας PTM υπολογίζει την πίεση, τη θερμοκρασία και την υποπιεση του φυσικού αερίου για την σωστή λειτουργία του συστήματος.

ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΙΑΣ ΦΑΣΗΣ

Φιλτράρει το καύσιμο το οποίο βρίσκεται σε αέρια φάση.

REDUCER RMJ C

Ο εξαερωτής μετατρέπει το καύσιμο σε κατάλληλη μορφή χρησιμοποιώντας το ψυκτικό υγρού του κινητήρα. Ταυτόχρονα ρυθμίζει την πίεση του φυσικού αερίου ανάλογα με τις απαιτήσεις του οχήματος.

ΒΑΛΒΙΔΑ ΠΛΗΡΩΣΗΣ

Εξάρτημα μέσω του οποίου γίνεται με ασφάλεια η πλήρωση της δεξαμενής. Μπορεί να τοποθετηθεί στον χώρο του κινητήρα ή μέσα στο πορτάκι πλήρωσης βενζίνης.

ΔΕΞΑΜΕΝΗ CNG

Είναι κυλινδρικού τύπου και αποθηκεύει το φυσικό αέριο σε αέρια μορφή, σε πιέσεις που φτάνουν τα 250 bar. Επιλέγεται σύμφωνα με τον διαθέσιμο χώρο στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου.

ΒΑΛΒΙΔΑ CNG

Εξάρτημα μέσω του οποίου γίνεται με ασφάλεια η πλήρωση της δεξαμενής. Μπορεί να τοποθετηθεί στον χώρο του κινητήρα ή μέσα στο πορτάκι πλήρωσης βενζίνης.