Το σύστημα που συνδυάζει την αξιοπιστία της Lovato με το χαμηλό κόστος εγκατάστασης. Τοποθετώντας σύστημα Lovato E-GO LPG στο όχημα σας αποκτάτε ένα ποιοτικό σύστημα με δυνατότητες που μόνο η Lovato δίνει σε συστήματα χαμηλότερου κόστους.
Είναι σχεδιασμένο για αυτοκίνητα έως 4 κυλίνδρους και τεχνολογίας έως EURO 6 με MFI ψεκασμό βενζίνης.Lovato e-go

Ο εγκέφαλος E-GO διαχειρίζεται το καύσιμο με δυνατότητα συνδυασμένου ψεκασμού Βενζίνης–Αερίου για την προστασία του κινητήρα.

Συνδυάζεται με εγχυτήρες τύπου ΕΡ και τον κορυφαίο σε απόδοση εξαερωτή RMJ C έως 190 HP

Διαθέτει αισθητήρα πίεσης και υποπίεσης για την καλύτερη αποτύπωση των παραμέτρων του οχήματος σας.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ

EGO ECU

Ο εγκέφαλος Ε-GO ενσωματώσει αποτελεσματικά τις λειτουργίες ενός συστήματος υγραερίου για τη βέλτιστη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Διαθέτει όλα όσα χρειάζεται το αυτοκίνητο σας για να κινηθείτε οικονομικά και με ασφάλεια.

LIGHT SWITCH

Ο διακόπτης επιτρέπει στο χρήστη την εναλλαγή καυσίμου και υποδεικνύει την στάθμη του φυσικού αερίου στη δεξαμενή.

EP INJECTORS

Καθοδηγούνται από τον εγκέφαλο για να ψεκάζουν την απαιτούμενη ποσότητα καυσίμου ανά κύλινδρο. Τα μπεκ ΕP επισκευάζονται ανα 30.000 χλμ.

FSU P/T MAP

Ο Αισθητήρας PTM υπολογίζει την πίεση, τη θερμοκρασία και την υποπιεση του αερίου για την σωστή λειτουργία του συστήματος.

ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΙΑΣ ΦΑΣΗΣ

Αποτελείται από πολυεστέρα και φιλτράρει το καύσιμο το οποίο βρίσκεται σε αέρια φάση.

REDUCER RGJ 3.2

Ο εξαερωτής μετατρέπει το καύσιμο σε αέρια μορφή χρησιμοποιώντας το ψυκτικό υγρού του κινητήρα, ταυτόχρονα ρυθμίζει την πίεση του αερίου ανάλογα με τις απαιτήσεις του οχήματος.

ΔΕΞΑΜΕΝΗ

Αποθηκεύει το υγραέριο σε υγρή μορφή. Επιλέγεται σύμφωνα με το μέγεθος της ρεζέρβας ή τον διαθέσιμο χώρο στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου.

ΠΟΛΥΒΑΛΒΙΔΑ

Φροντίζει για την ασφαλή πλήρωση της δεξαμενής και μεταφέρει το υγραέριο στον εξαερωτή χρησιμοποιώντας εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας

ΜΟΝΑΔΑ ΠΛΗΡΩΣΗΣ

Εξάρτημα μέσω του οποίου γίνεται με ασφάλεια η πλήρωση της δεξαμενή υγραερίου. Μπορεί να τοποθετηθεί στον προφυλακτήρα ή μέσα στο πορτάκι πλήρωσης βενζίνης.