Γιατί υγραεριοκίνηση;

Θέλετε να εγκαταστήσετε υγραεριοκίνηση στο αυτοκίνητο σας; Ελάτε στην AutoRoumeliotis. Αποκλειστικό αντιπρόσωπο Lovato για το νομό Αχαΐας. Η Lovato είναι η ηγέτιδα εταιρία παγκοσμίως στον χώρο του υγραερίου και φυσικού αερίου και είναι παρούσα σε πάνω από 60 χώρες παγκοσμίως. 

Με την τιμή της βενζίνης να σκαρφαλώνει καθημερινά σε πολύ υψηλά επίπεδα, η λύση της υγραεριοκίνησης εξασφαλίζει τη μείωση έως και 50% του κόστους κατανάλωσης καύσιμου και μειώνει, συνεπώς, σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Με την εγκατάσταση της συστήματος υγραεριοκίνησης στο όχημα δεν καταργείται το σύστημα της βενζίνης. Ανά πάσα στιγμή μπορούμε να επιλέξουμε το καύσιμο που θα χρησιμοποιήσουμε με έναν διακόπτη στο εσωτερικό του οχήματος ακόμα και εν κινήσει.

Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€.

Μείωση κατά 15% των εκπομπών CO2 και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

Καλύτερη και μακροβιότερη λειτουργία του κινητήρα, αφού το υγραέριο (LPG-Liquefied Petroleum Gas) αφήνει μηδενικά κατάλοιπα κατά την καύση του.

Διπλασιασμό της αυτονομίας του αυτοκίνητου σας που πλέον κινείται είτε με βενζίνη είτε με υγραέριο.

Προσιτό κόστος εγκατάστασης, ταχύτητα (από 1 έως 3 ημέρες) & γρήγορη απόσβεση των χρημάτων σας .

Ασφάλεια: Το ντεπόζιτο υγραερίου που τοποθετείται στην θέση της ρεζέρβας είναι πιο ασφαλές από αυτό της βενζίνης αφού πληρεί υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας.

Εγγύηση

Η AutoRoumeliotis θέλοντας να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών της προσφέρει πρόγραμμα Πενταετούς εγγύηση όχι στο σύστημα υγραερίου που θα τοποθετήσετε αλλά στον κινητήρας του αυτοκινήτου σας. Έτσι είστε εξασφαλισμένοι ότι όταν σας υποσχόμαστε ότι η μετατροπή του οχήματος σας σε υγραέριο γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα το εννοούμε και παίρνουμε την ευθύνη εμείς. Συνεχίζουμε να ήμαστε δίπλα σας σε κάθε σας κίνηση.